Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

NEW SINGLE 

FROM TEEN DAZE

 

Μια νέα επιτυχία ετοιμάζει ο Καναδός φίλος μας Teen Daze που τράβηξε το ενδιαφέρον της εναλλακτικής νεολαίας της Αθήνας όταν μας επισκέφτηκε τον Μάρτιο κατανοώντας ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη κυριολεκτικά αεικίνητο. 
Ειλικρινά , ο Τeen είναι ένα παιδί αρκετά ορεξάτο αφού σε κάθε του συναυλία παραδίδει ένα σετ που μπορεί να μην αρέσει σε όλους στον ίδιο βαθμό, μα οπωσδήποτε είναι σίγουρο πως δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.
Και μη προλαβαίνοντας να ξεκουραστεί από την τελευταία του περιοδεία , μας ανακοινώνει τώρα πως από τον Ιανουάριο του 2015, έρχεται ξανά προς Ευρώπη μεριά, για μια νέα σειρά συναυλιών. 
Παράλληλα, ο Teen Daze θα ρίξει στην αγορά κι ένα νέο ΕΡ 6 κομματιών, ονόματι A World Away, το οποίο έχει ημερομηνία κυκλοφορίας περίπου στα μέσα Ιανουαρίου .

Ο Teen είναι ένας παραγωγός που κυρίως τα atmospheric synth κομμάτια του ήταν αυτά που έκαναν το κοινό του να γίνει ακόμη πιο φανατικό. H μουσική όπως έχει δηλώσει αποτελεί ένα μέσο διαφυγής για τον ιδίο αφού αφιερώνει πολλές ώρες στα δημιουργήματά του . Εν τέλει , θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το κοινό σημείο όλων των συνθέσεών του , όπως θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει , είναι το φυσικό στοιχείο .


by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου