Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ



Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και φυσικά τα παιδιά είναι εκείνα που απολαυμβάνουν τις γιορτές μέχρι τελικής πτώσεως . Για τον παραπάνω λόγο θα παρουσιάσουμε σήμερα ένα συγκινητικό μιούζικαλ με εξαίσια τραγούδια και μελωδίες σε μια παραγωγή μεγάλων αξιώσεων κι ένα ανοιχτόκαρδο θέαμα αγάπης, για μικρούς και μεγάλους. Πρωταγωνιστές είναι παιδιά κυρίως ηλικίας 4,5-13 ετών και η λαμπερή Νάντια Κοντογεώργη με την παιδικότητα, την ωριμότητα αλλά κυρίως το συναίσθημα που απαιτεί ο ρόλος της εμπνευσμένης γκουβερνάντας.




«Επτά παιδιά και μια χαριτωμένη γκουβερνάντα αλλά και ένας μεγάλος έρωτας (του πλοιάρχου και της Μαρίας) που καταλήγει σε γάμο. Κι όμως, όλη αυτή η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δηλητηριάζεται από τη ναζιστική απειλή», όπως είχε ανεβάσει η Ρούλα Πατεράκη το 1994 το περίφημο αυτό οικογενειακό μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την ίδια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παρακολουθώντας λοιπόν και φέτος, ίσως διαισθανθείτε κι εσείς το εξής οξύμωρο: εν μέσω κρίσης και αγωνίας, πολιτικών διαβουλεύσεων, ακροδεξιάς προπαγάνδας και νεοναζιστικού αναβρασμού, απολαμβάνουμε στο κέντρο της Αθήνας ένα μιούζικαλ εποχής που εμφορείται από την άδολη παιδική αγάπη.

Μαζευτείτε λοιπόν μικροί μας και μεγάλοι φίλοι για να διασκεδάσετε βλέποντας όλα αυτά τα δρώμενα να εκτελλίσονται μέσα σε ένα έργο γεμάτο από μουσικές ευχάριστες νότες ..



by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου