Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

 ΧΟΜΠΙΤ: 
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ
Πέμπτη βράδυ σήμερα και είναι μια ξεχωριστή ημέρα αφού το φανατικό κοινό του "Άρχοντα των Δακτυλιδιών" θα μπορέσει να απολαύσει επιτέλους το 3ο και τελευταίο μέρος του Χόμπιτ.
 
Πιο συγκεκριμένα , ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών, η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας ΧΟΜΠΙΤ.
Θα ήταν σωστό να δώσουμε μια "δόση" γεύσης για τους fans της συγκεκριμένης ταινίας αναφέροντας πως με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης , ενώ ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.
Αναμφίβολλα , στην ροή του έργου μεγάλο suspense δημιουργούν οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που παραμενεύουν και που μόνο ο Γκάνταλφ τους γνωρίζει .. Βρισκόμενοι στο δίλλημα η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. 

Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, αφού το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο..


by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου