Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟΣ


Μια παράσταση που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά επιτυχίας , αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν δεί τουλάχιστον μια φορά.Ένα έργο του του Μάρτιν ΜακΝτόνα με τους Κωνσταντίνο ΜαρκουλάκηΝίκο ΚουρήΟδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Πυρπασόπουλο .

Σε ένα άγνωστο, αυταρχικό καθεστώς, ένας συγγραφέας ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς ερευνητές για τις παράξενες ιστορίες που έχει γράψει. Ιστορίες με παιδιά. Όχι, όμως, «για παιδιά». Είναι, λοιπόν, κακό να γράφεις ιστορίες; Πολλά ερωτήματα όπως  : Τι έπαθε το κοριτσάκι που βρέθηκε στους θάμνους; Τι συνέβη στο μικρό Εβραίο; Γιατί δεν το 'γραψαν οι εφημερίδες; Είναι αλήθεια πως κάποιος έχει μιμηθεί τις ιστορίες του συγγραφέα; Γιατί πάσχει από νοητική στέρηση; Τι τους συνέβη όταν ήταν παιδιά; 
Μια παράσταση που διακρίνεται κυρίως για τις συνεχόμενες ανατροπές της σε συνδυασμό με την αστυνομική πλοκή, χιούμορ, ευφυείς διαλόγους. Πολλά είναι εξίσου και τα στοιχεία θρίλερ, με τη βία και την τρυφερότητα να συνυπάρχουν, εξελίσσουν ένα παραμύθι που ισορροπεί ανάμεσα στον κωμικό παραλογισμό και στη γνήσια κλασική τραγωδία. Πρόκειται για ένα έργο που θα καθηλώσει ακόμα κι τον πιο αυστηρό θεατή . 


by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου