Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ 2








Μα πως είναι δυνατόν να μην στηρίξουμε το πιο τρελό δίδυμο όταν επιστρέφει ξανά στην μεγάλη οθόνη ; O Τζιμ Κάρεϊ και ο Τζεφ Ντάνιελς όχι μόνο γυρνάνε μετά από δύο δεκαετίες στο σίκουελ του ασύλληπτα αστείου ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ (1994) αλλά καταθέτουν το αστείρευτο κωμικό τους ταλέντο σε μια εξίσου απολαυστική, ανατρεπτική και ιερόσυλη κωμωδία.

 

Είκοσι χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας, ο Jim και ο Jeff θυμούνται ξανά τους γνώριμους ρόλους τους για να μας χαρίσουν ορισμένες ακόμα στιγμές κάφρικου χιούμορ…Οι καλόκαρδοι, αν και όχι ιδιαίτερα έξυπνοι, κολλητοί ξαναβρίσκονται. Αυτή τη φορά, ο Χάρι Dunne (Τζεφ Ντάνιελς) και ο Λόιντ Κρίστμας (Τζιμ Κάρεϊ) αναζητούν τη χαμένη από καιρό κόρη του Χάρι. Ο Λόιντ εντωμεταξύ, είναι και πάλι ερωτευμένος....

Και όλα ξανασυμβαίνουν όπως παλιά .. ακόμα και την σκηνοθεσία την αναλαμβάνουν και πάλι οι αδελφοί Φαρέλι, το καστ συμπληρώνει η μοιραία Κάθλιν Τέρνερ και η νέα συνάντηση των δύο αστείων κινηματογραφικών φίλων υπόσχεται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική από την πρώτη.

 Καλή προβολή ...

https://www.youtube.com/watch?v=J2tcd1KNosI 

 

 

by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου