Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

MANCHESTER..CITY


Ένας από τους πιο ενδιεφέροντες τομείς του blog , τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη , είναι η στήλη των αθλητικών . Πιο συγκεκριμένα σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν οι "πολίτες" το θαυμαστό σπίτι τους . Και η αναφορά μας γίνεται ξεκάθαρα για την Μάνστεστερ Σίτι. Η υπόσχεση που είχε δώσει ο Σεΐχης Μανσούρ όταν ανέλαβε τον σύλλογο, να αποκτήσουν ένα νέο αθλητικό κέντρο έγινε πραγματικότητα. Την Δευτέρα η «Daily Mail» αποκάλυψε τις νέες εγκαταστάσεις αξίας 200 εκατ. λιρών, και οι εικόνες... καθηλώνουν, με την αγγλική εφημερίδα να αναφέρει πως το νέο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Αγγλίας είναι το καλύτερο στον κόσμο ...!
Θα ήταν σωστό να σας θυμίσουμε ότι ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως για να μπορεί ένας σύλλογος να πρωταγωνιστεί χρειάζονται υποδομές, πρέπει να μπουν οι «γερές» βάσεις και στο πλαίσιο αυτό η Σίτι έπρεπε να αποκτήσει και ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπως και το έκανε πραγματικότητα .
Έτσι, δίπλα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Έτιχαντ», «γεννήθηκε» ένα αθλητικό κέντρο, στο οποίο συστεγάζεται όλος ο σύλλογος. Πιο αναλυτικά , εκεί «φοιτούν» και οι παίκτες των ακαδημιών και εργάζεται πλέον και το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας ..
Τι όμως είναι αυτά που συμπεριλαμβάνει αυτή η εγκατάσταση και την κάνει τόσο ξεχωριστή ; To νέο αυτό «άντρο» των «πολιτών» περιέχει 16 γήπεδα προπόνησης, τρία γυμναστήρια, πισίνες για κρυοθεραπεία, δωμάτια διαμονής και πολλά άλλα.. Επιπλέον, εκεί στεγάζονται και οι ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, με τα παιδιά να γυμνάζονται δίπλα από τα ινδάλματά τους. Δημιουργήθηκαν και ξενώνες, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό ξενοδοχείο... Φυσικά οι ομάδες των ακαδημιών έχουν δικά τους γήπεδα, κάτι που θα ήταν ζηλευτό και από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.





by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου