Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

INTERSTELLAR



Και για τους φίλους μας που είναι λάτρεις των ταινιών δίνουμε σήμερα σαν επιλογή την ταινία "INTERSTELLAR" . Πρόκειται για μια ταινία που αναφέρεται σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό και μας δείχνει πως ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία μας εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.


https://www.youtube.com/watch?v=RebGEQVS89M#t=14


Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του έργου σημαντικό ρόλο έπαιξε το casting των ηθοποιών . Ηθοποιοί όπως Μάθιου ΜακΚόναχι , Αν Χάθαγουεϊ , Τζέσικα Τσαστέιν , Μάικλ Κέιν , Έλεν Μπέρστιν , ο Κέισι Άφλεκ και ο Γουες Μπέντλεϊ δίνουν το δικό τους χρώμα στην εκτέλεση αυτής της ταινίας με αποτέλεσμα να έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές , ακόμα και από τους πιο αυστηρούς κριτικούς.

Γυρισμένο μόνο σε φιλμ, το πολυαναμενόμενο INTERSTELLAR αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία του διαχρονικού αγώνα του ανθρώπου να κατανοήσει τη θέση του στο σύμπαν. Αξίζει να σημείωθει πως η μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ Χανς Ζίμερ δημιουργεί μια υποβλητική ατμόσφαιρα σε ένα αγωνιώδες ταξίδι στο σύμπαν.



by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου