Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

NIGHT LIFE






Αχ! Και έρχεται το καλοκαιράκι .... 
Φλέρτ , coctails , θάλασσα , ρακέτες έρχονται φορτσάτες αφού ο υδράργυρος ανεβαίνει απότομα και οι εποχές πλέον "φτάνουν" νωρίτερα.
 Ποιός είναι αυτός που δεν έχει νιώσει, έστω μια φορά στη ζωή του,τη φλόγα του καλοκαιρινού έρωτα; 
Ο ήλιος, η θάλασσα, τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με κρασάκι και άφθονα ποτά στην ακρογιαλιά να δημιουργούν μια απίστευτα ερωτική ατμόσφαιρα και οι ορμόνες να εκτινάσσονται στα ύψη. Αν στη συνταγή προσθέσουμε και την παρέα μας τότε γίνεται ακόμη πιο εκρηκτική, αφού τα συνδυάζουμε όλα μαζί.

Λαμβάνοντας υπόψιν όσα προηγήθηκαν, δεν θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να μην σας παρουσιάσω το αγαπημένο μου καλοκαιρινό μαγαζί . Νομός Κορινθίας και πιο συγκεκριμένα περιοχή Λουτράκι
Ένα μαγαζί πάνω στο κύμα , μια πισίνα ανάμεσα σε φίνικες και οι barwomen να σου φτιάχνουν το coctail της επιλογής σου, απολαμβάνοντας το, είτε ξαπλωμένος σε μεγάλους καναπέδες, είτε χορεύοντας στους ρυθμούς του dj.
Ειδικά εξειδικευμένοι barmen να χτυπάνε το καλοκαιρινό σέικερ, φτιάχνοντας ιδανικές γεύσεις και ιδανικές long drink καταστάσεις, με φόντο ήλιο, φεγγάρι, παραλίεα και να ακούγονται παράλληλα τα ατμοσφαιρικά beats. Με πυξίδα τα καλύτερα cocktails, σαλπάρουμε, διακοπάρουμε, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τέλειες γεύσεις και σούπερ φαν. Με μια πισίνα, με μια γαλάζια παραλία, με ρυθμούς χαβανέζικους και άκρως ανεβαστικούς, αλλά πάντα με φίλους, διάθεση και κέφι, αυτός είναι ο απόλυτος atmosphere οδηγός που σου προσφέρει το LEVEL 2 και περνάς μοναδικά.





by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου