Τρίτη 13 Μαΐου 2014

DJ Shadow 

@ Stage Volume 1

 

Θεωρείτο ηγέτης της trip hop έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 90 και όχι άδικα αφού τόσο τα ανεπανάληπτα  shows σε όλο τον κόσμο, όσο και οι παραγωγές του έχουν αλλάξει την δομή της ηλεκτρονικής και όχι μόνο μουσικής.
Οι οπαδοί του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτόν τον πολύ σπουδαίο παραγωγό την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Stage Volume 1( Μοναστηράκι), με ζημιά προπώλησης 15 ευρώ ενώ στο ταμείο 20.



ADVERTISEMENT
Λίγα λόγια για την ζωή αυτού του καλλιτέχνη για εκείνους που δεν τον γωρίζουν. Αρχίκα, ο Καλιφορνέζος μουσικός το 1996 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Endtroducing» άλλαξε μία για πάντα την ιστορία της μουσικής ηχογραφώντας το πρώτο album στην ιστορία αυτής αποκλειστικά με samples.
Έπειτα, ο Shadow παραμένει ένας από τους πλέον περιζήτητους DJs παγκοσμίως, με πιστό και φανατικό κοινό στην Ελλάδα που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Jazz, funk, ψυχεδέλεια, σε μια μοναδική συνύπαρξη εν μέσω visual effects και παραμορφωμένων ήχων. Για όσους δεν τον έχουν ακούσει είναι καλή ευκαιρία να τον γνωρίσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, για τους υπόλοιπους σίγουρα θα παρευρεθούν εκεί.

by MaNt0

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου