Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

DREAMLAND




Και να που ήρθε η ώρα να αναφερθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερο event της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού!
Η διοργανώτρια αρχή, φρόντισε να βρει το κατάλληλο χώρο στον οποίο τα φυσικά στοιχεία μαζί με τις δικές μας “πινελιές” και δημιουργίες θα καταφέρουν να δώσουν ένα αποτέλεσμα αντάξιο των παραμυθιών και των ονείρων μας!
Όλα όσα προηγήθηκαν θα λάβουν μέρος στην αρχαία Ολυμπία!
Οι επισκέπτες του festival θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό! Σκοπός μας η διοργάνωση, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς και να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο Dance Festival στην Ελλάδα!
Στο βασικό τριήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Dance μουσικής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές)! Η συνεργασία μας με τα καλύτερα DJ LABELS και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!

by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου