Κυριακή 25 Μαΐου 2014

BATTLE OF THE BEST 
2014



Και έρχεται πλέον επίσημα και το καλοκαιράκι και μαζί του έρχεται η πιο όμορφη περίοδος των festivals. Πιο συγκεκριμένα, Το Battle Of The Best γιορτάζει 10 χρόνια ζωής, και αυτή η γιορτή θα λάβει μέρος στην Θεσσαλονίκη, που κάθε χρόνο βραβεύει τους καλύτερους χορευτές StreetDance και τους δίνει την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Μην ξεχνάμε όπως αναφέραμε και πιο πάνω πως πέρα του διαγωνιστικού προφίλ , το Battle Of The Best είναι πάνω από όλα μία γιορτή όπου όλοι οι επισκέπτες και συμμετέχοντες έρχονται για να εκφράσουν την θετική τους ενέργεια και δημιουργικότητα .

 
Οπότε, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων, για πρώτη φορά θα διοργανωθεί το ‘’Καλοκαιρινό’’ Battle Of The Best 2014. Βέβαια, τόσο η τοποθεσία όσο και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του camping Αρμενιστής (δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής) αποτελούν εγγύηση για όλους τους χορευτές και λάτρεις του Streetdance για ένα μοναδικό τριήμερο στις 27, 28, 29 Ιουνίου που θα τους μείνει αξέχαστο.
Όπως είδαμε και στο βίντεο, το Summer StreetDance Festival ‘’Battle of The Best Armenistis ‘’ θα περιλαμβάνει κορυφαίους κριτές από το εξωτερικό , σεμινάρια χορού , special χορευτικά shows, Battles, Parties και πολλές εκπλήξεις. Καλή διασκέδαση για όσους παρευρεθούν εκεί ..

by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου