Κυριακή 11 Μαΐου 2014

FASHION 2014



Εννοείται πως ο καιρός σου επιβάλλει να πετάξεις πλέον και τα ανοιξιάτικα ρούχα σου και να ντυθείς όσο πιο καλοκαιρινά γίνεται. Κατέβασε τα χρωματιστά και χαρούμενα φορέματά σου από την ντουλάπα, τις ολόσωμες φόρμες σου, τις φούστες, τα σορτς, τα crop tops σου και μπορείς να πετύχεις τα πιο μοντέρνα looks από sick μέχρι και street style.
Αναμφισβήτητα, το μυστικό είναι διαλέγεις για κάθε σύνολό σου τα κομμάτια που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να νιώθεις άνετα και ευχάριστα όλες τις ώρες της μέρας.
Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα, πρόσθεσε τα πιο stylish αξεσουάρ και βγες απ’ το σπίτι με ένα μεγάλο χαμόγελο που θα μεταδώσεις και στους άλλους γύρω σου.
Πάρε, λοιπόν, ιδέες και ανακάλυψε μοντέρνες style εμφανίσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή την εποχή.







Πάντα ένα total white ντύσιμο με camel αξεσουάρ τραβάει τα βλέμματα ακόμα και των πιο απαιτητικών fashion stylists.














Τι πιο ανάλαφρο και συνάμα sexy από μια μακριά καλοκαιρινή φούστα σε classic χρώματα συνδυασμένη με ένα απλό t-shirt και εντυπωσιακά minimal αξεσουάρ όπως ένα ρολόι ή καπέλο αντίστοιχα.


























































Και είσαι από εκείνες που δεν θές να ενυπωσιάσεις με τα ρούχα σου, αλλά με τα κοσμήματα σου, τότε μπορείς να κάνεις ένα απλό και βολικό ντύσιμο με έντονα αξεσουάρ και έχοντας το μαλλί σου πάντα σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, είτε πιασμένα κότσο, είτε το σπαστό ανέμελο που είναι λες και έχεις βγεί από την θάλασσα.







 
 Και για πιο βραδάκι, γιατί όχι να μην δοκιμάσεις να φορέσεις ένα φορεματάκι με έντονα χρώματα;
Αν πάλι θέλεις ένα πιο σοβαρό style, τότε αρκέσου σε ένα ψιλοκάβαλο λινό μαύρο παντελόνι με μια μπλούζα της αρεσκείας σου.
Μην ξεχνάς πως τα αξεσουάρ παίζουν τον πιο ασήμαντο και συνάμα σημαντικό ρόλο στο προσωπικό σου στιλ.











by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου