Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014


"NINA SIMONE" @

DOUBLE TROUBLE



Και ήρθε η ώρα για μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανίδες τραγουδίστριες , συνθέτες και πιανίστες όλων των εποχών. Κάποιοι θα την γνωρίζουν και ως Eunice Kathleen Waymon, αλλά οι περισσότεροι την αποκαλούσαν με το καλλιτεχνικό ΝΙΝΑ SIMONE. Το style της κάλυπτε το ευρύ φάσμα της 
κλασικής, jazz, blues, folk, R & B, gospel και pop μουσικής. 
Προς τιμήν της μια εξεραιτική τραγουδίστρια συνοδευόμενοι από εφτά μουσικούς συνθέτουν ένα μουσικό αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της. Πιο συγκεκριμένα, το δυνατό αυτό team θα παρουσιάσει μέσα από τραγούδια, κείμενα και βίντεο ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της, με επίκεντρο την πολιτική της δράση αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ως μουσικός και ως γυναίκα. 
Το "party" θα γίνει την  Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, με ζημιά 5 Ευρώ στις 21:00 στο Double Trouble - The Yard, που με αυτήν την μουσική παράσταση "Nina" θα εγκαινιαστεί η συνεργασία του Θεάτρου του Πανικού με τον καινούργιο χώρο του Double Trouble στο κέντρο της πόλης, Πατησίων 101.

Για την αξιόπιστη προσέγγιση του event θα βοηθήσουν οι άριστοι μουσικοί με τα υπέροχα φωνητικά και τους μοναδικούς συντελεστές. Ο λόγος για τους :
Σύλληψη- ενορχήστρωση: Βασίλης Κωνσταντινάκος
Video: Λήδα Τουλουμάκου
Σκηνοθεσία: Ελισάβετ Λουμπαρδά
Παραγωγή-Επιμέλεια: Θέατρο Του Πανικού
Παίζουν οι μουσικοί:
Ντούνια Μπότιτς: Φωνή
Bασίλης Κωνσταντινάκος: Πιάνο
Νίκος Ρούσσος: Ντραμς
Γιάννης Περίσσιος: Κιθάρα
Φώτης Παπαστεργίου: Μπάσο
Άσπα Ραϊση: Βιολί
Αλέκος Μονοκάνδυλος: Σαξόφωνο, φλάουτο
Βαγγέλης Παππάς: Κλαρινέτο
 
Καλή διασκέδαση ...







by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου