Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

NIGHT LIFE

  

Και έρχεται ξανά το βραδάκι... Θέλοντας να κατέβεις στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα, αλλά μη γνωρίζοντας που ακριβως να κάτσεις, σκέφτεσαι να επισκεφθείς κάποια απο τις κάθετες οδούς της Ερμού για ένα χαλαρό ποτάκι. Τι καλύτερο από ένα περιβάλλον που θα σου είναι οικείο ή ακόμα καλύτερα περίπου "σαν το σπίτι σου";! 
Πρόκειται για ένα λατρεμένο μαγαζάκι με άκρως ζεστό και φιλικό περιβάλλον, εν ονόματι Homy. Είναι ένα bar φτιαγμένο με καλοκαιρινό feeling, μεράκι, καλόγουστη hand made αισθητική. Πολλοί το θεωρούν σαν "καταφύγιο", άλλοι παλί τους θυμίζει βερολινέζικο DIY bar, διότι με τα φαναράκια του στα τραπέζια και τις μαξιλάρες επί του πεζοδρόμου της Θησέως και με την πέτρα να κυριαρχεί στη διακόσμηση συνδυασμένη με το ξύλο και τα πλακάκια στο πάτωμα μεταξύ λευκού, κόκκινου και μαύρου χρώματος, δίνει έναν τελείως διαφορετικό αέρα από ότι συνηθίζεται στα μαγαζιά εκεί κοντά. 
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι φίλοι της funky ,acid jazz ,reggae και swing μουσικής να μην το λατρέψουν, ενώ τα εξαιρετικά coctails του μπορεί και να τους κάνει θαμώνες,αφού οι τιμές είναι πολύ προσιτές και η ποιότητα τους μοναδική. Θα πρέπει να τονίσω πως για τους φίλους της λευκής σαγκριάς είναι από τα λίγα μαγαζιά που την παρέχουν και μάλιστα είναι και σπιτική.






by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου