Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

NIGHT LIFE

 

Και όταν η μαγεία συναντά την γαστρονομία τότε το μαγαζί που πρέπει να επισκεφθείς ακούει στο όνομα cap cap! Ένα μαγαζάκι μικρό που αν είσαι κάτοικος των δυτικών προαστίων και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή του Αιγάλεω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις παρατηρήσει. Ειλικρινά δεν πρόκειται για ένα απλό στέκι που συναντιέσαι χαλαρά της καθημερινές με την παρέα σου, αλλά για ένα μαγαζί-φαινόμενο, αφού όσοι έχουν επισκεφτεί αυτό το εντυπωσιακό ζαχαροπλαστείο μπορούν να περιγράφουν μαγεμένοι για ώρες όλα τα μοναδικά γλυκίσματα, αλλά και ροφήματα που είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν. 

Το Cap Cap είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που δεν μπορείς να περιγράψεις εύκολα με λόγια, διότι πολύ απλά διαφέρει μακράν απ' ό,τι έχεις δει μέχρι σήμερα. Στις προθήκες του θα δεις φιγούρες όπως τον Λαγό της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, εικόνες από την χώρα του Όζ, τους 7 Νάνους, ποικίλες σκούπες μαγισσών και ρολογιών-αντίκα καθώς και τα τραπέζια του να στηρίζονται πάνω σε τεράστια βιβλία μάγων. Στο παραμυθοπωλείο που «ταΐζει» τις αισθήσεις δύσκολα θα βρεις κάτι που να μην αξίζει να το γευτείς, ενώ η ανοιχτή κουζίνα σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις τη διαδικασία παρασκευής όλων των γευστικών πειρασμών.

Ενάς χώρος που πραγματικά καλύπτει όλα τα γευστικά και όχι μόνο γούστα και που πρέπει να πας έστω και για μία φορά. Δοκιμάστε το ...! 

 




by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου