Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

UNBROKEN 


 


 Μια γυναίκα "είδωλο" τόσο από τον αντρικό όσο και από τον γυναικείο πληθυσμό , έρχεται να εμφανιστεί για ακόμα μια φορά στην μεγαλή οθόνη αλλά αυτήν την φορά πίσω από τον φακό.
Πιο συγκεκριμένα , η Αντζελίνα Τζολί μας μαγεύει με τις σκηνοθετικές επιλογές της, χάρη στο βετεράνο πολέμου κι Ολυμπιονίκη, Λούι Ζαμπερίνι, τη ζωή του οποίου αφηγήθηκε η Λόρα Χίλενμπραντ στο μπεστ σέλερ “UNBROKEN”.

  

 Με την σκέψη ότι το βιβλίο είχε αγαπηθεί φανατικά από τους αναγνώστες του έτσι και η ταινία, που φέρει τη σεναριακή υπογραφή των αδερφών Κοέν, έχει ως σκοπό να καθηλώσει τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης.
Πρόκειται για ένα δράμα που εξιστορεί την περιπέτεια του αθλητή στίβου που εντυπωσίασε, συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες και φτάνοντας στη μεγαλύτερη διάκριση. Πιο αναλυτικά , μας ξεδιπλώνει την ιστορία πως ο ίδιος άνθρωπος κατόρθωσε να επιβιώσει από αεροπορικό δυστύχημα, επιπλέοντας σε μια σχεδία επί 47 μέρες, πριν τον ανακαλύψουν οι Ιάπωνες και τον στείλουν σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, με την επιστροφή του τελικά στην πατρίδα να προκαλεί έντονα συναισθήματα συγκίνησης .
Καλή προβολή ..




by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου