Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

THE WOMAN IN BLACK 2:

ANGEL OF DEATH



Και φτάνοντας Σάββατο μεσημέρι έχεις όρεξη να πας με την παρέα σου ή τον/την φίλη σου και να παρακολουθήσετε τι παίζεται στην μεγάλη οθόνη . 

Και έχοντας την επιθυμία να δείς μια πιο τρομακτική ταινία είναι η εποχή της "ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ" . 



Πιο αναλυτικά , η συγκεκριμένη ταινία επιστρέφει με την υπόθεση ότι κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλή τη διευθύντριά τους (Τζιν Χογκ) και τη νεαρή δασκάλα (Ιβ Πάρκινς) εγκαταλείπουν το Λονδίνο, με προορισμό την βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway. 



Πιο συγκεκριμένα , κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε ένα έρημο χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα. Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το κακόβουλο πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν τη ζωή των μαθητών δύσκολη.



To ταλέντο των ηθοποιών Τζέρεμι Ίρβαϊν και Φίμπι Φοξ που παίζουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους κάνουν το έργο ακόμα πιο ξεχωριστό .


Και το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείτε σε όλους είναι αν θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη γυναίκα με τα μαύρα;


by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου