Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015


FIFA

 Και ταξιδέυοντας κάπου στην Ευρώπη φτάσαμε στην Ζυρίχη της Ελβετίας  . 

Πιο συγκεκριμένα , το γκαλά της FIFA για την βράβευση των κορυφαίων του 2014 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία σε αυτήν την πόλη και ιδιαίτερα στο  "Zurich Kongresshaus" που φιλοξένησε αυτό το γεγονός  για τη βράβευση των κορυφαίων του ποδοσφαίρου για τη χρονιά που μας πέρασε.  


Τα αποτελέσματα είναι πλέον πέρα από γνωστά και προβλεπόμενα,  με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κερδίζει την τρίτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, πλησιάζοντας σε απόσταση "βολής" τον Μέσι και απειλώντας πλέον την μέχρι πρόσφατα απόλυτη κυριαρχία του Αργεντίνου. 
 
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παρέλαβε την τιμητική αυτή διάκριση από τους Μπλάτερ και Ανρί.Πλήθος προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου , και όχι μόνο αφού το ποδόσφαιρο θεωρείται η βασίλισσα των αθλημάτων, μαζί με όμορφες παρουσίες τίμησαν την τελετή. 
Πέρα από τον CR7, την τιμή είχαν να βραβευτούν και οι : Γιόαχιμ Λεβ ως ο κορυφαίος προπονητής, η καλύτερη ενδεκάδα του 2014, ο Χάμες Ροντρίγκες (βραβείο Puskas για το καλύτερο γκολ), η Γερμανίδα Ναντίν Κέσλερ ως η κορυφαία παίκτρια και τέλος ο  Γερμανός Ραλφ Κέλερμαν σαν κορυφαίος προπονητής γυναικείας ομάδας.

by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου