Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015


               NITE FIELDS 


              @ GR



Για τρεις και μόνο συναυλίες θα έρθουν στην Ελλάδα η Nite Fields απο τη μακρινή Αυστραλία οι Nite Fields στα πλαίσια της ευρωπαικής τους περιοδείας .
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή συνθέτουν ανάμεσα σε Μελβούρνη / Σίντνευ το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Depersonalization”  ασπαζόμενοι καθολικά τον 80s shoegaze, postpunk ήχο αλλά και κουλτούρα.


Βασικό μέλος και ιδρυτής του συγκροτήματος είναι ο Danny Venzin. Όπως φαίνειται και στα τραγούδια του είναι πιστός στις βασικές αρχές των 80s, το DIY και την αντισυμβατικότητα . Επιπλέον , είτε  θα κυκλοφορεί νέα μουσικη μέσω του προσωπικου του label, Lost Race είτε θα στήνει με επιμέλεια  την αισθητική των Nite Fields, συνοδεία των εξαιρετικών δεξιοτεχνών Chris Campion, Liza Harvey και Michael Whitney μη δίνοντας προσοχή στις σύγχρονες τάσεις της μουσικής βιομηχανίας



Πρέπει να επισημάνουμε ότι την παραγωγή του παρθενικού τους άλμπουμ ανέλαβε ο Nigel Lee Young (ιδρυτικό μέλος των ΗΤRΚ) διεθνώς αναγνωρισμένων για την συμβολή τους στον συσκεκριμένο ήχο!


H zημιά για την συγκεκριμένη συναυλία είναι στα 10 ευρώ  .


by MaNto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου