Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Muzik N.F. & Ανάπλους @ KOO KOO



Και εννοείται πως υπάρχουν όμορφες προτάσεις για την ερχόμενη Παρασκευή στις 21/03. Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι του ελληνικού rock θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τους MuziK N.F. αφού θα μοιραστούν τη σκηνή του KooKoo με τους  Ανάπλους. 
Πρόκειται για ένα LIVE MUSIC BAR που έχει φιλοξενήσει αναρίθμητα live κυρίως με καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής αλλά και παρουσιάσεις δίσκων, καθώς είναι ο ιδανικός χώρος έκφρασης τόσο των καταξιωμένων όσο και των νέων δημιουργών.
Είναι ένα πολύ φρέσκο ροκ  συγκρότημα με ενδιαφέρον υλικό και ελπιδοφόρο για το  μέλλον. Ο Γιώργος (φωνή- κιθάρα), ο Διονύσης (μπάσο- φωνητικά) και ο Κώστας (ντραμς) που απαρτίζουν τους Muzik N.F., επιστρέφουν με νέα τραγούδια και υπόσχονται μια βραδιά δυνατής διασκέδασης και πολλών εκπλήξεων. Αξλιζει να τονίσουμε ότι η παρέα υπάρχει από παλιά, από τα πρώτα μουσικά της βήματα. Ήθελε το χρόνο του να ωριμάσει το πράγμα κι αφού τα προβλήματα στη ζωή τελικά δεν τελειώνουν ποτέ, βρήκαν τα μέλη τη μπάντας ένα τρόπο να δημιουργήσουμε κι’ άλλα. Πέρα από την πλάκα, βρέθηκαν μετά από καιρό μαζί, βγήκε κάτι που τους άρεσε και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι MuziK N.F..
Το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Ανάπλους που θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο ʽΣτο Όνειρό μουʼ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, με 9 νέα τραγούδια σε ύφος ελληνικού rock.



 
by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου