Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

BSB



Και θέλεις να βγείς ενόψει Σαββατοκύριακου και να παραμείνεις "chicατη" , παρ'όλο το τρέξιμο και την κούραση όλης της εβδομάδας . 
Δεν έχεις καλύτερο από το να συμβουλευτείς τις προτάσεις του σου δίνει η BSB για αυτήν την εποχή , ώστε να τραβάς τα βλέμματα από άποψη θαυμασμού .
Παρακάτω έχεις την δυνατότητα να βρείς το τύπο και το στιλ που σου ταιριάζει ... 



Παρουσίασε τη μυστηριώδη σας πλευρά συνδυάζοντας τις αποχρώσεις του γκρι με το μαύρο χρώμα .






Και πάμε σε ένα lady look εμπνευσμένο απο την δεκαετία του '50. Φορώντας το feminine pique midi φόρεμα σας, συνδυασμένο με ενα ζευγάρι κλασσικές γόβες και ενα statement κολιέ απο μαργαριτάρια μπορείτε σίγουρα να κλέψετε την παράσταση ..


Ένα ρομαντικό και chic φόρεμα, που θα απογειώσει όχι μόνο το look αλλά και την διάθεση σας..Ολοκληρώστε το με ενα εντυπωσιακό κολιέ και ενα ζευγάρι suede γόβες σε neutral απόχρωση.

















Ένα ντύσιμο που προτιμάται πολύ από την νεολαία αφού είναι πολύ άνετο. 
Το καινούριο denim παντελόνι σας θα δείξει τέλειο με ένα comfy πλεκτό πουλόβερ.















Τέλος , έχετε την δυνατότητα να δημιουργήστε το πιο ακαταμάχητο look συνδυάζοντας την χρωματιστή γούνα σας με ενα denim σύνολο με κεντημένες λεπτομερειες με strass ..




Λαμβάνοντας υπόψην όλα όσα έχουν προηγηθεί , επιλέξτε το style που σας ταιριάζει ακι κυρίως σας εκφράζει , ώστε να φαίνεστε ακόμα πιο λαμπερές αλλά και μοδάτες ...



by MaNto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου