Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Barrow Burger

 

 

Και βρίσκεσαι σε μια από τις ωραιότερες αν και πυκνοκατοικιμένες περιοχές της Αθήνας , στην Νέα Σμύρνη , και θέλεις να πας με την παρέα σου για φαγητό  .  Που αλλού από ένα μικρός και ιδιαίτερα ζεστό μαγαζί και παραπέμπει αυτομάτως στα αντίστοιχα burger bars της Αμερικής. Όχι μόνο επειδή η διακόσμισή του χαρακτηρίζεται από τους μεγάλους ξύλινους πάγκους , αλλά γιατί περιέχει τεράστια ποικιλία επιλογών με βάση το μπιφτέκι, αλλά και διαφορετικές επιλογές για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό, συνοδευόμενα από φρέσκιες τηγανητές πατάτες. 
Πιο συγκεκριμένα , όσον αφορά τα burger, προσφέρονται καμιά 10ριά αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους είδη. Σερβίρονται όλα σε ψάθινη ψωμιέρα με τηγανιτές πατάτες με τη φλούδα τους.Η πρότασή μας αν βρεθείτε εκεί  είναι σίγουρα τα onion rings, τα οποία δεν είναι τυλιγμένα στο κουρκούτι, αλλά έρχονται παναρισμένα και καλοψημένα με συνοδεία εξαιρετικής σάλτσας BBQ.




Οσοι έχουν επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη νιώθουν σαν να επιστρέφουν εκεί μόλις βρεθούν στο Barrow, αν και άξαφνα μοναδικές λεπτομέρειες που στέλνουν το νου νοσταλγικά σε στοιχεία του παρελθόντος κλέβουν το βλέμμα.

Επιστρέφοντας πάλι στην κουζίνα του, στο Barrow (Ειρήνης 2) θα βρείτε καλοψημένα ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια και μια πληθώρα επιλογών σε σαλάτες και συνοδευτικά . Τέλος , αν βρεθείτε εκεί μην διστάσετε να πάρε κάτι που να περιέχει το τηγανητό αυγό (σε πατάτες, σε σαλάτες, δίπλα από τα μπέργκερ).
 
Οπότε αν δεν έχετε φάει καλά , πάρ'τε την παρέα σας και πηγαίνετε ..




by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου