Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Νόβακ Τζόκοβιτς



Ένα από τα αθλήματα που είναι διαδεδομένα στην Ελλαδά αλλά όχι στον μέγιστο βαθμό είναι το Τένις . Ένα άθλημα που την τελευταία περίοδο συζητιέται όλο και περισσότερο και κυρίος εξαιτίας του Σέρβου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος και ήταν ο νικητής του τίτλου στο Αυστραλιανό Open.

Και εννοείται ότι ο Ρότζερ αποτελεί από τους
τενίστας που χαίρεσαι να βλέπεις. 
Έχει όλα τα χτυπήματα και μπορεί να τελειώσει με οποιονδήποτε τρόπο έναν πόντο. Βέβαια τώρα θα μας επισημάνετε ότι ο Ράφαελ Ναδάλ είναι ο σπουδαιότερος μαχητής και διαθέτει το καλύτερο  forehand όλων των εποχών! Όμως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατακτά επάξια τον τίτλο του απόλυτου τενίστα.
Κάνωντας μία αναδρομή πριν από δύο χρόνια, όταν ο Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του στη Μελβούρνη (2013), είχε γραφτεί για το "τέλειο υβρίδιο", την τενιστική συνουσία των Φέντερερ-Ναδάλ και το αποτέλεσμα αυτής, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Γινόμενος μέντορας , δύο χρόνια μετά , για το τι θα ακολουθήσει ..




Παρατηρώντας το παραπάνω βίντεο βλ΄ςπουμς ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε 3-1 σετ του Άντι Μάρεϊ .Ο εκνευρισμός του δεύτερου (Βρετανού τενίστα) στο 4ο και καθοριστικό σετ έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κούραση και τις συνεχόμενες κράμπες του Τζόκοβιτς, ο οποίος κάνοντας απλά τα βασικά κατάφερε να κατακτήσει ένα ακόμη Grand Slam στην καριέρα του.


Ένα τεράστιο ταλέντο ..

by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου