Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015




Με Pirelli η Lamborghini Aventador


Image result for Με Pirelli η Lamborghini Aventador



Και να που η Pirelli δίνει το παρών στην Έκθεση της Γενεύης , ένω η μνήμη μας ξεκινάει 11 χρόνια πριν που απέκτησε 266 νέες εγκρίσεις τύπου, από τις οποίες, οι 213 αφορούσαν τις κατηγορίες premium και prestige: αύξηση 6% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά ,από αυτές, 118 ήταν εξατομικευμένα ελαστικά – με ειδική σήμανση στο πλευρό που δηλώνει ότι είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάποιο κατασκευαστή οχημάτων.



Πιο συγκεκριμένα , με τις τελευταίες προσθήκες, οι εγκρίσεις τύπου της Pirelli φτάνουν συνολικά τις 1846 , παγκόσμιο ρεκόρ. Η αύξηση αυτή επιβεβαιώνεται ρίχνοντας μια ματιά στα περίπτερα της φετινής 85ης Έκθεσης της Γενεύης, όπου δημοφιλή υπεραυτοκίνητα όπως η Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloceas αλλά και οι τελευταίες γενιές SUV φοράνε ελαστικά Pirelli.

Image result for Με Pirelli η Lamborghini Aventador




Ας εστιάσουμε όμως περισσότερο ότι η νέα Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce εφοδιάζεται αποκλειστικά με ελαστικά P Zero. Το τελευταίο αυτοκίνητο από έρχεται από την Sant’Agata Bolognese. Ωστόσο, πολλά από τα αυτοκίνητα της Γενεύης έχουν εμπιστευτεί την τεχνολογία Seal Inside της Ιταλικής φίρμας, που,  έχοντας εξελιχθεί από μηχανικούς της Pirelli διασφαλίζει τη συνέχιση του ταξιδιού ακόμα και μετά από κλατάρισμα.


by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου