Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

 


Και θα ήταν άπρεπο να μην αναφερθούμε ότι η εβδομάδα που διανύουμε απότελεί μια εβδομάδα βασικής εκπαίδευσης , αφού από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων από τις 16 έως τις 23 Μαρτίου 2015 διοργανώνεται η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας .
Πιο συγκεκριμένα μέσα σε αυτό το διάστημα ,  πραγματοποιούνται πολυάριθμες δράσεις πανελληνίως , με τη συμμετοχή φορέων, που διοργανώνουν δραστηριότητες για μαθητές, γονείς και πολίτες γενικότερα.
ΙΟΑΣ : 8η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Η οδική ασφάλεια είναι ένα θέμα που μας απασχολέι όλους μας και πόσω μάλλον τα νεαρά παιδιά, αφού είμαστε η μεγαλύτερη σε ποσοστά χώρα της Ευρώπης με τροχία τρακαρίσματα .
Είναι πολύ σημαντικό να μεταφέρουμε στους νέους την προστασία της ζωής στο δρόμο.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία , τα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν τα  τροχαία δυστυχήματα ως 1η αιτία θανάτου για την ηλικία των 15-29 ετών, 2η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 και 3η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 30 έως 44. 
Πρέπει όλοι μαζί να αλλάξουμε την νοοτροπία και να σεβόμαστε την ΖΩΗ όταν βρισκόμαστε είτε σε δυο είτε σε περισσότερες ρόδες .



by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου