Τρίτη 15 Απριλίου 2014



Jerome & The Movement Orchestra + Idra Kayne @ floral




Kαι να που το ιστορικό στέκι της Πλατείας Εξαρχείων επανήρθε για να γίνει και πάλι σημείο συνάντησης και αναφοράς των όσων αγαπούν την καλή και ποιοτική μουσική. Ο λόγος για τον  Jerome που ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την μπλε πολυκατοικία των Εξαρχείων το Σάββατο 26 Απριλίου χωρίς καμία απολύτως ζημιά.
Μαζί του θα λεχουν την τιμή να εμφανιστούν η κολλεκτίβα των μουσικών «The Movement Orchestra» που πρόκειται να πλημμυρίσει το κοινό με soul και funk ήχους. 
Βέβαια, πολλοί είναι που πιστεύουν πως την βραδιά θα την κλέψει η guest εμφάνιση της μιας και μοναδικής Idra Κayne, Soul Funk Diva της πόλης.
Ένα ανατρεπτικό live που θα διασχίσει τη ριψοκίνδυνη διαδρομή της urban soul, από την old school έως την απολύτως σύγχρονη «μαύρη» μουσική σκηνή.


 
Οι Movement Orchestra συνδυάζουν τα afro funk και jazzy ακούσματα με την μοναδική ενέργεια του Jerome, ενώ συμπληρώνουν τη βραδιά με απρόβλεπτα κομμάτια, από διασκευασμένες swing επιτυχίες μέχρι jazz medley σε κλασικά ελληνικά τραγούδια.

Είναι πασιφανές πως από το αυτό το live δεν θα λείψουν ακούσματα της latin, reggae και balkan μουσικής, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.  


 by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου