Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ANATHEMA @ GREECE



Δεν υπήρχε αμφιβολία να μην δημοσιεύσω τον ερχομό τους στην Ελλάδα, αφού είναι από τα καλύτερα συγκροτήματα όχι μόνο στην Λίβερπουλ από όπου και "κατάγονται" αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 Οι Anathema έρχονται για άλλη μια φορά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Οπωσδήποτε, πρόκειται για μια μπάντα που βοήθησε στην εξέλιξη του ήχου death/doom, μιας υποκατηγορίας της Ντουμ Μέταλ, καθώς και στην εξέλιξη της Gothic Metal. Εν τούτοις, με την παρουσία του άλμπουμ τους Eternity σήμανε την μετάβαση τους προς την Atmospheric Rock.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 30 Αυγούστου θα είναι στο Stage Volume 1, στην Αθήνα 
και μια μέρα μετά (31/08/2014) στο Block33, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συναυλίες τους είναι πολύ δυνατές κάθε φορά που μας επισκέπτονται. Από τη μια η ατμοσφαιρικότητα της μουσικής τους κι από την άλλη η ένταση, το πάθος και η δύναμη που βγάζουν τα τραγούδια τους. Τους έχουμε δει αρκετές φορές στα μέρη μας και εννοείται ότι θα τους βλέπουμε συνέχεια αφού το ελληνικό κοινό τους έχει αγαπήσει, όπως δείχνουν οι προπωλήσεις εισητηρίων.

Οι Anathema κυκλοφορούν το νέο τους δίσκο (που αποτελεί και τον 10ο στην συλλογή τους) με τίτλο "Distant Satellites" στις 9 Ιουνίου 2014. Στην παραγωγή συμμετέχει και ο πολυπράγμων Steven Wilson των Porcupine Tree. 
Αμέσως μετά ξεκινάει η φετινή περιοδεία τους ...





by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου