Δευτέρα 7 Απριλίου 2014



 BOB DYLAN
@ GREECE


 Eεεεε,ναι... νομίζω πως ο πραγματικός θρύλος της αμερικάνικης μουσικής ήρθε επιτέλους η ώρα να επισκεφθεί την ελληνική σκηνή για τρίτη φορά στα χρονικά και πιο συγκεκριμένα να μαγέψει πιθανόν το κοινό της Θεσσαλονίκης στις 22 Ιουνίου στο λιμάνι, αλλά και το αθηναικό μια μέρα μετά στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, αφού προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τις ημερομηνίες, συνεπώς ούτε για τις τιμές εισιτηρίων και τα σημεία προπώλησης.
Οι παραπάνω συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της περιοδείας με τίτλο 
«Never Ending Tour».
Μπομπ Ντίλαν ένας άνθρωπός μια ιστορία. Ένας μοναδικός και πολύ μεγάλος μουσικός, στιχουργός και ποιητής που επηρέασε και συνεχίζει ακόμη όσο λίγοι την σύγχρονη μουσική αλλά και τη σκέψη όσων μεγάλωσαν ή προβληματίστηκαν με τα τραγούδια του.
Αποτελεί ίσως την πιο εμβληματική φιγούρα της ροκ, και είναι εκφραστής μιας ολόκληρης γενιάς, αν και ο ίδιος αποποιείται τον ρόλο αυτό. Τα τελευταία χρόνια η συνολική του διαδρομή και επίδραση στην ποπ κουλτούρα έχει αναγνωρισθεί πλήρως.
Ο 73άχρονος πλέον θρύλος της μουσικής είχε την ύψιστη τιμή να παραλάβει μέχρι και το «Μετάλλιο της Ελευθερίας» δια χειρός του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το σημαντικό μετάλλιο το έλαβε ως πολίτης των ΗΠΑ, για την επιρροή που είχε η μουσική του στο κίνημα υπέρ των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η φωνή του Ντίλαν συνδέθηκε με τη διαμαρτυρία, την επανάσταση και έγινε παγκοσμίως γνωστή αποκτώντας εκατομμύρια θαυμαστές.







by MaNt0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου