Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κ.ΒΗΤΑ

 @Principal Club Theater

 

Ένας καλλιτέχνης που έρχεται επηρεασμένος από την Αυστραλέζικη κουλτούρα όπου και γεννήθηκε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βήτα  που μεγάλωσε στην Αθήνα, που και παρακολούθησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και αρμονίας στο Ωδείο Αθηνών. Σπούδασε ζωγραφική και Ιστορία Τέχνης στο Prahran Μελβούρνης. Δούλεψε σαν γραφίστας, δημοσιογράφος, έγραψε μουσική για ντοκυμαντέρ,
φίλμ και το θέατρο. Δημιουργώντας την ηλεκτρονική μπάντα Στέρεο Νόβα στις αρχές του '90 ξεκίνησε την δικη του μουσική πορεία στην ηλεκτρονική μουσική.
Ο κόσμος του Κ.Βήτα, ένας μουσικός τοίχος που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ και κάθε φορά έρχεται να σηματοδοτήσει κάτι μέσα μας, έτσι και αυτή την φορά έρχεται για να μας συναρπάσει και να μας ξεδιπλώσει την αινιγματική φιλοσοφία του.
Ο καλλιτέχνης δίνει μια ιδέα στο κοινό της Θεσσαλονίκης για το show του, το βράδυ του Σαββάτου 5 Απριλίου στο Principal Club Theater κατά τις 22:00
“Τραγούδια παλιά και καινούρια, τραγούδια από την Αντήχηση, μουσικές που θα δονήσουν το σύστημα και θα απελευθερώσουν το είναι. Ένα πάρτι με δυνατή μουσική και χορό!”


by MaNt0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου